bedrijvig III online

Bij deze presenteren wij u de derde editie van Bedrijvig! Bedrijvig is het corporale naslagwerk waarin ondernemende (oud-)leden van het A.S.C./A.V.S.V. aan het woord komen. Net als in de vorige editie biedt ook deze editie van Bedrijvig een gevarieerd aanbod van bedrijven. Voor het eerst hebben wij gekozen voor een digitale variant. Dit geeft u als lezer de mogelijkheid om via een simpele muisklik doorverwezen te worden naar de website van onze ondernemers. Wij wensen u veel leesplezier met deze derde editie van Bedrijvig.

Klik hier om de Bedrijvig III gids online te lezen.

Heeft u interesse om met uw onderneming in de volgende editie van Bedrijvig te verschijnen? Hieronder kunt u zich aanmelden voor de Bedrijvig IV gids.

aanmelden bedrijvig IV

Begin 2014 komt de vierde uitgave van de gids uit: Bedrijvig IV, waar ondernemers afkomstig uit de gelederen van het A.S.C./A.V.S.V. in zullen staan. Bovendien zullen alle aangemelde ondernemers na uitgave van de gids vindbaar zijn op de website(s) van het A.S.C./A.V.S.V. en van de Vereniging van Reünisten. Het is dé manier om uw onderneming onder de aandacht te brengen bij alle leden en oud-leden.

U wordt opgenomen in Bedrijvig IV door onderstaande informatievelden in te vullen, daarna wordt er zo spoedig mogelijk contact met u opgenomen over de uitgave van Bedrijvig IV.

Mocht u nog vragen hebben dan kunt u ons per e-mail bereiken: bedrijvig@asc-avsv.nl.

Wij bedanken u alvast voor uw medewerking en zien ernaar uit uw inschrijving te mogen ontvangen.

Met ambitieuze groet,

De AmbiCie

aanmeldformulier

Klik hier voor het aanmeldformulier.

ReÜnisten login

Inloggegevens vergeten
Lid worden

Heeft u geen inloggegevens of moeite met het verkrijgen van toegang?

Email dan naar:
secretaris@reunistenasc-avsv.nl